ukenru
zmi-z-okupovanikh-oblastey-ukrayini-koloni-vantazhivok-vezut-do-krimu-zerno

ЗМІ: з окупованих областей України колони вантажівок везуть до Криму зерно

 • 139768 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. З тимчасово окупованих росією областей України колони вантажівок везуть у Крим зерно. Про це повідомляє Крим.Реалії із посиланням на власного кореспондента, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що кузови вантажних автомобілів закриті тентами, серед номерних знаків переважають номери кримського регіону, а також Краснодарського краю, приблизно 15% номерів – місто Санкт-Петербург та Ленінградська область.

Каравани зерновозів роблять зупинки біля придорожніх кафе. Один із водіїв, з яким вдалося поговорити кореспондентові «Крим.Реалії», сказав, що це зерно українське і везуть його до Севастополя, але відмовився повідомити, з якої саме окупованої області півдня України зерно взяли.

Як повідомляється, у вівторок кореспондент «Крим.Реалії» протягом кількох годин нарахував близько 30 вантажівок із зерном, що рухаються від Джанкоя у напрямку Сімферополя та понад десять – у напрямку від Сімферополя до Севастополя. Частина зерновозів перед Сімферополем звернула на трасу «Таврида» у бік Керчі.

Раніше

Як писав УНН, рашисти намагаються викликати продовольчу кризу у південних регіонах України.

Українські Національні Новини

Суспільство