ukenru
zmi-tsentr-simferopolya-otocheniy-silovikami-i-viyskovimi

ЗМІ: центр Сімферополя оточений силовиками і військовими

 • 31507 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. На центральних вулицях окупованого Сімферополя сьогодні зібралися силовики, співробітники підконтрольної Росії "адміністрації" міста, Росгвардія, а також військовий патруль. Про це повідомляє "Крим.Реаліі", передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що центральна площа Леніна по периметру оточена металевими огорожами, уздовж яких чергують молоді люди в штатському. Також уздовж площі ходить патруль поліції. Біля кожного підземного переходу в центрі міста багато людей в штатському. За даними журналістів, також у перехожих молодого віку вибірково просять пред'явити документи. Крім цього, в центрі міста відключений як стаціонарний, так і мобільний інтернет, не працюють банкомати.

Що було раніше

Минулого тижня, 23 січня в Сімферополі планували провести мітинг на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального. В результаті в місті затримали 8 осіб, ще шестеро були затримані в Севастополі.

Сьогодні також проходять масові акції протесту в підтримку Навального, якого заарештували 17 січня.

Станом на 14:10 за Києвом, згідно з підрахунками ОВД-Инфо, кількість затриманих на мітингах в Росії перевищило 2000 осіб.

Українські Національні Новини

Політика