ukenru
zmi-nazvali-naybilsh-bezvidpovidalnikh-politikiv-z-partiyi-lyashka

ЗМІ назвали найбільш безвідповідальних політиків з партії Ляшка

 • 9478 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Народний депутат Сергій Рибалка увійшов в десятку найбільш безвідповідальних політиків Радикальної партії Олега Ляшка. Про це пише "Капітал" з посиланням на дані аналітичного порталу "Слово і Діло", передає УНН.

Так, згідно з рейтингом, з 35 обіцянок нардеп Рибалка провалив 17, виконавши при цьому всього 6. Ще 12 обіцянок цього радикала - у процесі виконання.

Відзначається, що очолюють список найбільш безвідповідальних нардепів РПЛ Артем Вітко, Олег Купрієнко і Тетяна Юзькова.

"При цьому найвідповідальнішим нардепом РПЛ, відповідно до рейтингу, є Віктор Галасюк. З 63 обіцянок нардеп виконав 26, а провалив 19. Ще 18 обіцянок Галасюка перебувають у процесі виконання", - зазначає видання.

Нагадаємо, раніше ЗМІ назвали Рибалку найголовнішим популістом фінансового Комітету ВР.

Також відзначимо, що Рибалка частіше за інших політиків є автором провальних законодавчих ініціатив. Наприклад, його законопроект про об'єднання державних банків (№8331-1) отримав вкрай негативну характеристику від економістів.

"З точки зору логіки - це абсурд", - заявив експерт Віктор Борщевський.

Крім того, нещодавно законодавці відмовилися підтримати законопроект Рибалки про кредитні спілки. Тоді експерти відзначили, що пропозиції політика (в разі прийняття) можуть спровокувати масові банкрутства та знищення близько 200 кредитних спілок.

Беззмістовною експерти вважають і законодавчу ініціативу Рибалки про криптовалюти.

Аналогічно марним і корупційним експерти свого часу охрестили законопроект радикала про ломбарди.

Українські Національні Новини

Політика