zlyvala-dani-pro-bazuvannia-syl-oborony-povidomleno-pro-pidozru-zhyteltsi-odeshchyny

“Зливала” дані про базування сил оборони: повідомлено про підозру жительці Одещини

 • 22912 переглядiв

В Одеській області жінку звинуватили у передачі інформації про позиції українських сил оборони російській військовій розвідці. Її затримали з доказами і наразі утримують під вартою.

Офіс генерального прокурора повідомив про підозру жінці, яка передавала представниками військової розвідки рф дані про базування сил тероборони та морської піхоти, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, підозрювана передавала через Telegram координати місць дислокації особового складу і вогневих позицій Збройних Сил України, розміщених на території Одеси та м. Чорноморськ Одеської області представниками військової розвідки рф.

У "зоні особливої уваги" ворога була інформація про розташування особового складу підрозділів Сил тероборони та морської піхоти в окремих адмінбудівлях на території регіону

- йдеться в повідомленні.

Жінку затримали під час виконання чергового завдання куратора та вилучили речові докази вчинення злочину. Наразі їй обрано безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо

Окупанти на ТОТ Запорізької області продовжують тиск на дітей, змушуючи їх виїжджати на навчання та співпрацювати з російським агресором.

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Одеси

     • 33899 переглядiв

    Зросла ціна на долар та євро: скільки коштує валюта

     • 29489 переглядiв

    71-річний чоловік помер у Херсоні після обстрілу будинку армією рф

     • 30316 переглядiв