ukenru
zlovmisniku-scho-ubiv-cholovika-i-zamuruvav-tilo-v-beton-povidomleno-pro-pidozru

Зловмиснику, який вбив чоловіка і замурував тіло в бетон, повідомлено про підозру

 • 8540 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Зловмиснику, який вбив чоловіка та заховав його тіло у бетон, повідомлено про підозру.
Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба прокуратури міста Києва, передає УНН.

Київська місцева прокуратура № 7 повідомила про підозру 34-річному мешканцю столиці, який убив свого знайомого та залив його тіло бетоном з метою приховати злочин. Наразі до Подільського райсуду столиці скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання вартою.

Нагадаємо, вчора, 01 лютого 2018 року, у підвалі приватного будинку на території Подільського району столиці під шаром бетону було знайдено муміфіковане тіло літнього чоловіка, який з вересня минулого року перебував у розшуку як без вісти зниклий.

До зникнення цього чоловіка виявився причетним його 35-річний знайомий, раніше судимий за вчинення крадіжки. У ході слідчих дій він зізнався, що в липні минулого року між ним та загиблим стався конфлікт, під час якого він наніс потерпілому несумісні із життям травми. Вчинивши вбивство, зловмисник виніс тіло загиблого у підвал, засипав дюбелями та залив бетоном.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП