ukenru
zlovmisnik-scho-vbiv-zhinku-zaradi-kvartiri-otrimav-dovichne

Зловмисник, що вбив жінку заради квартири, отримав довічне

 • 8926 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. На Київщині чоловіка, що з особливою жорстокістю вбив жінку і завалодів її квартирою, засудили до довічного позбавлення волі, передає УНН з посиланням на прес-службі прокуратури Київської області.

Так, двоє чоловіків обвинувачувалися у тому, що один із них, познайомившись із самотньою жінкою, вирішив заволодіти її грошовими коштами та квартирою. З метою реалізації свого злочинного плану зловмисник залучив свого товариша, якому пообіцяв винагороду за вбивство потерпілої після продажу її квартири.

Зловмисники, виїхавши із жертвою за межі м. Київ, жорстоко вбили потерпілу, а тіло підпалили.

У подальшому, один із зловмисників, отримавши підроблену довіреність на квартиру померлої, разом із своїм спільником, намагалися продати квартиру, однак були затримані правоохоронними органами.

Раніше чоловіків визнано винними та засуджено до 15 та 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна за вчинення умисного вбивства з особливою жорстокістю, розбій та замах на шахрайство в особливо великих розмірах.

За наслідками апеляційного розгляду, одному із засуджених, який організував умисне вбивство потерпілої та заволодів її майном після смерті, отримав найсуворіше покарання, а саме довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Інший зловмисник проведе за гратами 12 років.

Як повідомляв УНН, чоловік з ножем поранив чотирьох людей у Німеччині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП