ukenru
zlochintsyam-ogolosili-pidozru-za-sprobu-vikradennya-eks-rosiyanina

Злочинцям оголосили підозру за спробу викрадення екс-росіянина

 • 12748 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Прокураутра повідомила про підозру та скерувала клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу зловмисниками, які намагались викрасти та переправити до Російської Федерації екс-росіянина. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

"Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру групі осіб, до складу якої входив один з керівників підрозділу поліції, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.14, ч.3 ст.146 (готування до викрадення людини, вчинене організованою групою) та ч.2 ст.15, ч.3 ст.369 (закінчений замах на надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зловмисники за 17 млн доларів США обіцяли замовнику з Росії здійснити викрадення та переправлення бізнесмена до РФ. Після отримання частини коштів у сумі 100 тисяч доларів США групу осіб було затримано.

Наразі прокуратурою Київської області внесено клопотання до Печерського районного суду м. Києва щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.

В Печерському районному суді м. Києва сьогодні, о 14.30 відбудеться судовий розгляд клопотань прокурора про обрання запобіжних заходів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП