zitknennya-tramvayiv-u-poznani-ponad-30-lyudey-otrimali-poranennya

Зіткнення трамваїв у Познані: понад 30 людей отримали поранення

 • 14835 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. На кільцевій розв'язці Староленка в Познані (Польща) відбулася серйозна аварія за участю двох трамваїв. За даними служб, постраждала 31 особа, двоє з яких перебувають у важкому стані. У найбільш важкому, пораненний водій, що застряг в кабіні трамвая. Про це інформує УНН з посиланням на Onet Poznan.

Деталі

Аварія сталася близько 11.45 на кільцевій розв'язці Староленка в Познані.

За попередніми даними, водій трамвая № 12 врізався в задню частину трамвая № 7. Зупинено рух трамваїв на ділянці аварії.
В результаті аварії один з водіїв застряг в кабіні трамвая.

На даний момент відомо, що двоє осіб тяжко поранені, п'ять людей середнього ступеня тяжкості і 23 людини легкого ступеня тяжкості. Всі люди госпіталізовані.

Обставини аварії з'ясовуватимуть служби Польщі і спеціальна комісія.

Dramatyczna akcja ratunkowa na poznańskiej Starołęce. Po zderzeniu 2 tramwajów, rannych 14 osób. Strażacy próbują uwolnić jednego z motorniczych. Na miejscu 2 LPR. @RMF24pl pic.twitter.com/eCXxAOpN2N

— Mateusz Chłystun (@MateuszChlystun) August 5, 2021

#Poznań 30 osób poszkodowanych w tym 3 ciężko w zderzeniu dwóch tramwajów na Rondzie Starołęka. Lądował LPR. Większość poszkodowanych pojechała do szpitala autobusem MPK @RadioZET_NEWS pic.twitter.com/jNAgmd7yB7

— Danka Woźnicka (@DankaWoznicka) August 5, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Лукашенко назвав Україну новою загрозою для Білорусі

     • 43202 переглядiв