ukenru
zirvano-dzhekpot-lotereyi-sportprognoz-5

Зірвано джекпот лотереї "Спортпрогноз"

 • 14348 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Джекпот лотереї ТОТО "Спортпрогноз" обсягом 330 тисяч гривень розділили між собою восьмеро українців. Про це повідомив оператор державних лотерей "М.С.Л.", передає УНН.

Йдеться, зокрема, про гравців з Полтави, Скадовська, Харкова, Снятина, Одеси, Маріуполя, Львова та Києва. Кожен з них правильно спрогнозував результати 12 футбольних матчів тиражу №851, в яких брали участь команди з різних куточків світу, зокрема Чилі, Японії, Нігерії, Білорусі, Південної Кореї, Фінляндії.

"Кожен з переможців отримає рівну частину виграшу - по 41 тис. 250 гривень", - розповіли у "М.С.Л.".

У компанії наголосили, що переможці можуть отримати консультацію щодо оформлення виграшу, зателефонувавши на "гарячу лінію" "М.С.Л." за телефоном: 0 800 21 00 65.

Також у "М.С.Л." нагадали, що минулий джекпот лотереї ТОТО "Спортпрогноз" було виграно 20 травня 2018 року у місті Коломия. Обсяг виграшу переможця становив 500 тис. грн.

Довідка: "Спортпрогноз" – один з найперших брендів лотерейного оператора "М.С.Л.", який з’явився у 1987 році.  "Спортпрогноз" лишається єдиною спортивною лотереєю в Україні із власним джекпотом.

Українські Національні Новини

Суспільство