zhytel-kyieva-vriatuvav-avtomobili-vid-pozhezhi-pid-chas-raketnoi-ataky-smilyvyi-vchynok-buv-vidznachenyi-politsiieiu

Житель Києва врятував автомобілі від пожежі під час ракетної атаки: сміливий вчинок був відзначений поліцією

 • 89347 переглядiв

Під час ракетного обстрілу в Києві місцевий житель врятував від пожежі сусідні автомобілі, від'їхавши на палаючому транспортному засобі, чим заслужив визнання та нагороди від поліції.

Представники Святошинського управління поліції вручили подяку від начальника поліції Києва сміливому киянину, який під час екстреної ситуації, коли через ракетну атаку окупантів, в одному з районів столиці загорілось декілька автівок, - сів у палаючий автомобіль та відігнав його від інших автомобілів, чим запобіг збільшенню рівня пожежі.

Про це передає УНН із посиланням на офіційну сторінку ГУНП у м. Києві.

Сів у палаючий автомобіль і врятував від загоряння сусідні машини: столичні поліцейські відзначили сміливого киянина. Вчора, 29 грудня, під час ракетної атаки уламки впали на паркувальний майданчик у Святошинському районі столиці, від чого загорілось декілька автівок. Власник однієї з них не розгубився та сів у палаючий автомобіль і відігнав його від інших автомобілів. Чоловік отримав опіки, проте врятував інші автомобілі від пожежі. 

- ідеться у повідомленні.

Як повідомляє пресслужба поліції, сміливий вчинок киянина не залишився без уваги - представники Святошинського управління поліції завітали до нього та вручили подяку від начальника поліції Києва й подарували іменний годинник.

Нагадаємо

29 грудня рф здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Внаслідок атаки по Києву загинуло 16 осіб. У Києві 1 січня оголосили Днем жалоби

Під час підсумкової ставки Зеленський заслухав доповідь головкома та розвідок: визначено, що 2024 рік стане часом важливих рішень30.12.23, 22:53

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині працює ППО - ОВА

     • 75341 переглядiв