ukenru
zhurnalistam-dozvolili-otrimuvati-akreditatsiyi-na-matchi-upl-i-kubka-ukrayini-pavelko

Журналістам дозволили отримувати акредитації на матчі УПЛ і Кубка України - Павелко

 • 12652 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Глава УАФ Андрій Павелко повідомив, що ЗМІ дозволили отримувати акредитації на матчі УПЛ і Кубка України, передає УНН з посиланням на його Facebook-сторінку.

"Уже в найближчих матчах УПЛ і Кубка України ви (журналісти - прим.) зможете отримати акредитацію для висвітлення поєдинків. Прекрасно розумію важливість роботи представників ЗМІ на матчах і інформування вболівальників про хід футбольних баталій.

Нещодавно це питання обговорювали і з президентом Асоціації спортивних журналістів Олександром Гливинським. Далі я ініціював запит до Міністерства охорони здоров'я з проханням збільшити квоту учасників футбольних заходів з 200 до 230. Щойно УАФ отримала позитивну відповідь", - написав він.

Павелко подякував за це міністру охорони здоров'я Максима Степанова і головному санітарному лікарю України Віктору Ляшку.

"Тепер журналісти можуть розраховувати на 30 акредитацій на поєдинках в ложі преси. Звичайно ж, з чітким дотриманням медичного протоколу.

Правда, проведення прес-конференцій після гри в звичному форматі поки не передбачено. Але рішення МОЗ вже є серйозним успіхом", - уточнив глава УАФ.

Він також додав, що "наступний крок - повернення на трибуни уболівальників".

"Дуже сподіваюся, що це станеться вже найближчим часом і УАФ зробить для цього все можливе", - резюмував Павелко.

Як писав УНН, Павелко підтримав ініціативу транслювати матчі Першої ліги.

Українські Національні Новини

Спорт