ukenru
zhittya-bez-apendiksa-i-zhovchnikh-kolok-likar-poradiv-vidmovitisya-vid-svinini

Життя без апендикса і жовчних кольок: лікар порадив відмовитися від свинини

 • 28852 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Свинина викликає стрес і отруєння людського організму. Це стосується не тільки продуктів зі свіжої свинини, таких як м'ясне асорті, рульки, ніжки, ребра, котлети, але також ковбасних виробів, шинки, бекону. Про це розповів доктор медицини, професор Ханс-Генріх Реккевег.

Цитата:

"Вживання продуктів зі свинини викликає гострі реакції, такі як запалення апендикса і жовчного міхура, жовчні коліки, гострий кишковий катар, гастроентерит з симптомами черевного тифу і паратифів, а також гостру екзему, карбункули, потогінні абсцеси та інші. Ці симптоми можуть спостерігатися після вживання ковбасних виробів (в тому числі салямі, які містять шматочки бекону у вигляді жиру)", - вважає він.

Професор додає, що ісламське населення, яке не їсть свинину, зберігає здоров'я, працюючи до солідного віку. Іншими словами, вони в меншій мірі страждають від хвороб, які спостерігаються у тих, хто їсть свинину регулярно.

"Було настійно рекомендовано ретельніше вивчити причини шкідливого впливу свинини і повідомити про токсичні та стресові фактори, що містяться в свинині, тобто про супоксіни. Виникає ймовірність того, що кожен може залишатися здоровим, виключивши зі свого раціону токсичні фактори (специфічні свинячі отрути), або може відновити здоров'я, дотримуючись суворої заборони на свинину", - зазначив він.

Доповнення

Верховний муфтій України пояснив заборону свинини в Ісламі.

Українські Національні Новини

Суспільство