ukenru
zhitomirskiy-spetsnaz-zatrimav-bandu-grabizhnikiv-gastroleriv

Житомирські спецпризначенці затримали банду грабіжників-гастролерів

 • 12398 переглядiв

ЖИТОМИР-КИЇВ. 15 травня. УНН. Оперативники кримінальної поліції та спецпідрозділу КОРД ГУНП в Житомирській області 14 травня у результаті спецоперації затримали злочинну групу одразу після вчиненої ними крадіжки цінностей на суму близько мільйона гривень з домоволодіння жителя Київщини. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Житомирській області, передає УНН.

На слід угрупування, яке вчиняло злочини по всій території України, правоохоронці вийшли після серії зухвалих злочинів – крадіжок з офісів та осель. Спецоперацію по затриманню провели у Київській області, де чоловіки якраз намагались викрасти речей на мільйон гривень із приватного будинку. Затримали їх на гарячому.

"У ході роботи над розкриттям розбійних нападів та крадіжок з приватних осель жителів і з офісів юридичних осіб, ми провели комплекс масштабних заходів та вишли на стійку зухвалу злочинну групу, яка "гастролювала" окремими регіонами, у тому числі і Житомирщиною. До її складу увійшли жителі Вінничини, колишні та нинішні спортсмени, віком від 25 до 47 років", – розповів т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

Нині п’ятьох затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

У той же день поліцейські провели з десяток обшуків на Вінничині та у м. Києві за місцями проживання членів злочинного угрупування і вилучили низку речей, які свідчать про причетність чоловіків до злочинної діяльності.

Нагадаємо, у Львові затримали групу зловмисників, які вимагали у 41-річного львів’янина 20 тисяч доларів, застосовуючи фізичне насильство та погрози. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП