ukenru
zhitloviy-kompleks-scandia-opublikuvav-fotozvit-budivnitstva

Житловий комплекс Scandia опублікував фотозвіт будівництва

 • 9039 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Опубліковано новий фотозвіт будівництва одного з найбільших житлових комплексів України— ЖК Scandia, повідомляє УНН.

Крім житлових будинків, проектом комплексу передбачено масштабну громадську зону, зокрема велосипедні доріжки, дитячі та спортивні майданчики, майданчики для вигулу собак, місця для занять йогою, амфітеатр для концертів, парк з озером, зону для барбекю та інше.

Розвинена інфраструктура, оптимальні планування і висока якість будівельних матеріалів робить проект привабливим для постійного проживання. Особливу увагу в ЖК “Scandia” приділено системі безпеки. Комплекс перебуватиме цілодобово під відеоспостереженням та посиленою охороною.

На першому етапі буде побудовано 492 квартири: 251 однокімнатна, 175 двокімнатних та 66 трикімнатних. При цьому квартири на першому поверсі матимуть власну терасу, а на останньому — висота стель досягає 6 метрів.

Першу чергу ЖК Scandia введуть в експлуатацію вже цього року.

Більш детальну інформацію про ЖК “Scandia” можна дізнатися на сайті компанії або у відділі продажів за адресою: м.Бровари, вул.Богунська.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу