ukenru
zhitel-donechchini-do-smerti-zabiv-spivmeshkanku

Житель Донеччини до смерті забив співмешканку

 • 10350 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. У Торецьку затримали чоловіка, який під час сварки забив до смерті свою співмешканку. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Донецької області.

Вчора, 12 грудня, до поліції надійшло повідомлення, що в квартирі багатоповерхівки виявлено труп 26 - річної жінки, із явними ознаками насильницької смерті. На голові та тілі були чисельні сліди побиття.

Поліцейські встановили, що минулого дня ввечері хазяїн квартири, який проживав зі своєю співмешканкою, знаходились у гостях. Просидівши в кампанії співмешканці вирішили йти додому, та по дорозі почали сваритись. Чоловік став агресивно себе поводити та почав бити жінку. Він наносив удари по голові та обличчю жінки, навіть коли остання впала. Після нанесення побоїв, коли потерпіла не могла сама йти, чоловік відніс її до квартири, де залишив лежати на підлозі.

Від отриманих чисельних травм жінка - потерпіла померла на місці, де ії залишив співмешканець.

Поліцейські знайшли підозрюваного за 30 хвилин. Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, луганська поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві батька.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП