zhintsi-amputuvali-nogu-pislya-togo-yak-vona-potrapila-v-pastku-na-rukhomiy-dorizhtsi-aeroportu-tayilandu

Жінці ампутували ногу після того, як вона потрапила в пастку на рухомій доріжці аеропорту Таїланду

 • 916657 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. 57-річній жінці з Таїланду довелося ампутувати ногу після того, як вона потрапила в рухому доріжку в міжнародному аеропорту Бангкока в четвер у незвичайній аварії, яку влада ще не пояснила повністю, пише CNN, передає УНН.

Деталі 

Директор міжнародного аеропорту Дон Мианг Карант Танакуліерапат сказав, що інцидент стався близько 8:27 за місцевим часом у південному коридорі внутрішнього пасажирського термінала.

Виступаючи на пресконференції в четвер, Карант сказав, що жінка, яка їхала до південного міста Накхонсітхаммарат, потрапила в «серйозну» аварію в кінці рухомої доріжки після того, як її ліва нога зачепилася в кінці доріжки.

Медики швидко відреагували, і жінку доправили до найближчої лікарні, хоча тяжкість травм призвела до ампутації ноги до колінної чашечки, сказав Карант.

Відтоді її перевели до міжнародної лікарні Бумрунград, одного з найкращих медичних закладів країни, додав директор.

Він сказав, що державна компанія Airports Of Thailand (AOT), яка керує аеропортами по всій країні, візьме на себе всі медичні витрати та надасть компенсацію.

Доповнення

Роботу всіх рухомих доріжок аеропорту призупинено, поки причина інциденту розслідується, а інженери перевіряють безпеку.

Наявні відеозаписи замкнутого телебачення були зроблені здалеку, що зайняло його співробітникам більше часу для розслідування.

На цьому етапі він утримався від будь-яких попередніх висновків.

Директор, однак, захистив регулярне технічне обслуговування та перевірки аеропорту та сказав, що доріжка експлуатується 39 років.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Біля Мексики тропічний шторм Беатріс набирає сили

     • 756887 переглядiв

    Заколот ПВК “вагнера” дещо послабив путіна - Трамп

     • 269169 переглядiв

    Уряд Франції збільшив оборонний бюджет до 413 млрд євро

     • 630626 переглядiв

    Китайська куля-шпигун не збирала дані у небі США - Пентагон

     • 725200 переглядiв