ukenru
zhinka-vodiy-shkilnogo-avtobusa-vigrala-2-mln-dol-u-lotereyu

Жінка-водій шкільного автобуса виграла 2 млн дол. у лотерею

 • 8244 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Жителька американського штату Північна Кароліна виграла 2 млн дол. в лотерею Powerball, передає УНН з посиланням на Independent Tribune.

Ім'я переможниці - Лаура Медлін. Вона працює водієм шкільного автобуса.

Американка мріє про власний будинок.

"Хочу мати будинок і невелику ділянку землі. А ще я обожнюю коней, але відтоді як я покинула рідну домівку, можливості обзавестися кіньми не знайшлося. Завдяки лотерейному призу це стало можливим", - зазначила американка.

Лотерейний квиток обійшовся американці в 3 дол. Переможниця вирішила отримати одноразову виплату грошового призу. Після вирахування податків сума її виграшу становитиме 1,4 млн дол.

Нагадаємо, з початку 2018 року завдяки лотереї "Лото-Забава" в Україні з'явилося 25 мільйонерів. Як розповідають самі переможці, виграні гроші допомагають їм поліпшити своє матеріальне становище. Багато з них відразу ж обзаводяться новим житлом, машинами і навіть починають власний бізнес.

Наприклад, львів'янин Денис Шадура став мільйонером 27 травня 2018 року. У серпні він приїхав в студію "Лото-Забава", щоб поділитися своєю історією успіху і відразу ж оголосив, що виграні гроші він інвестує в сімейний бізнес, пов'язаний з продуктами харчування.

Українські Національні Новини

Новини Світу