zhinka-na-chernigivschini-zadushila-matir-khustkoyu

Жінка на Чернігівщині задушила матір хусткою

 • 15224 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. 50-річна жінка, жителька одного з сіл Бахмацького району, що на Чернігівщині, задушила 75-річну матір хусткою, в яку та була вдягнута. Про це повідомляє Національна поліція Чернігівської області, передає УНН.

“Вночі 29 грудня до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з сіл Бахмацького району тіла 75-річної жінки з явними ознаками насильницької смерті. Оперативники встановили, що пенсіонерку позбавила життя власна донька. Жінка не заперечувала своєї провини і надала поліцейським правдиві свідчення та зізналася у скоєному”, - йдеться у повідомленні.

З її слів, у дворі власного господарства у неї виник конфлікт з матір’ю-пенсіонеркою. Та штовхнула матір на землю, і коли вона впала, затягла на її шиї хустку, в яку та була вдягнута, а потім цеглиною почала бити по голові. Від заподіяних тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці.

Наразі 50-річну жінку затримали. Проти неї відкрито кримінальне провадження за умисне вбивство. Їй загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, на Тернопільщині під час новорічного свята померла шестикласниця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Жінка на Чернігівщині задушила матір хусткою

     • 15224 переглядiв

    Чоловік вбив власного батька у Чернігові

     • 14934 переглядiв

    Біля торгівельного центру на Філіппінах стався вибух

     • 6784 переглядiв

    Двох бойовиків знищено на Донбасі

     • 8046 переглядiв