ukenru
zhertvamy-masovanoi-ataky-rf-staly-vzhe-chetvero-liudei-shchonaimenshe-75-postrazhdaly

Жертвами масованої атаки рф стали вже четверо людей, щонайменше 75 постраждали

 • 31908 переглядiв

Троє загиблих, 68 поранених в результаті російських атак на українські міста, що завдали ударів по житлових будинках та об'єктах інфраструктури.

Через масовану атаку російських військ на Україну на 10 годину відомо про щонайменше трьох загиблих та 48 постраждалих у Харкові та в Київській області, повідомив у вівторок міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, пише УНН.

Масований обстріл України. Житлові багатоповерхівки, складські приміщення, критична інфраструктура - росія бʼє у властивій їй терористичній манері

- написав Клименко у Telegram.

Деталі

За даними міністра, станом на 10 годину відомо про такі наслідки:

Київ. Оперативні служби працюють у 6-ти районах, де виникли 7 пожеж: Оболонському, Печерському, Подільському, Соломʼянському, Святошинському та Деснянському.

Із багатоповерхівки в Солом'янському районі евакуйовано понад 130 людей. Близько 20 врятовано надзвичайниками із заблокованих приміщень. Загалом у столиці зафіксовано понад 20 поранених.

Київщина. Постраждали Бориспільский, Бучанський, Фастівський райони. На Фастівщині ліквідовано загорання житлового будинку. Дві людини загинуло. У Вишневому пошкоджено 5 багатоквартирних житлових будинки та більш як 40 автомобілів. Постраждали 7 осіб.

Харків. Удари по середмістю. Одна загибла особа. 41 травмовано. Багато руйнувань цивільної інфраструктури.

"Інформація станом на 10:00. Кількість постраждалих змінюється", - уточнив він.

Доповнення

Мер Києва Віталій Кличко повідомляє про одну померлу та 27 постраждалих у столиці.

Таким чином, відомо про чотири жертви та 75 постраждалих через атаку ворога на Харків, Київ та Київську область.

Юлія Шрамко

Війна