ukenru
zhertvami-poveni-v-nimechchini-stalo-vzhe-33-lyudini

Жертвами повені в Німеччині стало вже 33 людини

 • 35559 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Щонайменше 33 людини загинули і багато зникли безвісти після сильних повеней в Західній Німеччині. Про це пише УНН з посиланням на BBC.

Цитата

"За даними поліції, щонайменше 33 людини загинули і багато зникли безвісти після сильних повеней в Західній Німеччині", - говориться в повідомленні.

Деталі

Відзначається, що найбільша повінь сталася в штатах Рейнланд-Пфальц і Північний Рейн-Вестфалія, де були змиті будівлі і автомобілі.

"Щонайменше чотири людини загинули в сусідній Бельгії, в той час як Нідерланди також сильно постраждали", - говориться в повідомленні.

Канцлер Ангела Меркель, яка перебуває в США перед зустріччю з президентом Джо Байденом, сказала, що вона "шокована катастрофою".

Так, поліцейські вертольоти і сотні солдатів були перекинуті в деякі райони, щоб допомогти людям, які опинилися в скрутному становищі. Раніше поліція повідомила, що на дахах будинків очікували порятунку десятки людей.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що щонайменше п'ятеро людей загинули і кілька людей зникли безвісти в Німеччині після того, як сильна повінь перетворила струмки і вулиці на бурхливі потоки, змітаючи машини і руйнуючи деякі будівлі.

У Німеччині та сусідніх країнах в останні дні пройшли сильні дощі, які завдали великої шкоди.

Українські Національні Новини

Новини Світу