ukenru
zhertv-obvalu-visotki-u-floridi-pobilshalo-do-28

Жертв обвалу висотки у Флориді побільшало до 28

 • 14404 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Чергові жертви були знайдені в руїнах багатоквартирного будинку, що обвалився у містечку Серфсайд у міській агломерації Маямі в американському штаті Флорида, у результаті чого кількість загиблих збільшилася до 28. Про це УНН повідомляє з посиланням на AP.

Деталі

За словами офіційних осіб, в понеділок рятувальники провели нові обшуки у завалах після того, як було знесено останні будівлі у зруйнованому кондомініумі у Флориді, що дозволило їм потрапити в раніше недоступні місця, включаючи спальні, де люди, як передбачалося, спали під час катастрофи.

Але вони зіткнулися з новою проблемою через грозу, що обрушилася на цей район, адже шторм "Ельза" наближається до штату.

У завалах були виявлені ще чотири жертви, повідомив членам сім'ї помічник начальника пожежної охорони Маямі-Дейд Райд Джадаллах, у результаті чого кількість загиблих збільшилася до 28 осіб. Ще 117 осіб залишаються зниклими безвісти.

За словами офіційних осіб, знесення будинку пізно ввечері в неділю мало вирішальне значення для пошуково-рятувальних робіт і підвищило вірогідність того, що бригади можуть наростити як темп своєї роботи, так і кількість пошуковиків на місці, хоча шанс знайти живих через 12 днів після обвалу 24 червня згас.

Доповнення

Багатоповерховий будинок частково обвалився 24 червня в містечку Серфсайд, що входить до складу міської агломерації Маямі. Влада повідомила, що було зруйновано близько половини зі 130 розташованих у ньому квартир.

У ніч з 4 на 5 липня вибухом знесли вцілілу частину кондомініуму.

Українські Національні Новини

Новини Світу