ukenru
zhdanov-pro-pobittya-fanativ-liverpulya-destabilizatsiya-situatsiyi

Жданов про побиття фанатів "Ліверпуля": дестабілізація ситуації

 • 14900 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Інцидент з побиттям вболівальників "Ліверпуля" свідчить про те, що окремі провокатори будуть робити все, аби дестабілізувати ситуацію. Про це під час години запитань до уряду у парламенті заявив міністр молоді та спорту Ігор Жданов, передає кореспондент УНН.

"Вчорашній інцидент з побиттям вболівальників "Ліверпуля" свідчить про те, що окремі провокатори будуть робити все, аби дестабілізувати ситуацію. Дякую Нацполіції за оперативну реакцію і за те, що були затримані ті, хто побив вболівальників. Сподіваюсь на відкрите і прозоре розслідування таких вчинків", - повідомив Жданов.

Як повідомляв УНН, близько 20 осіб у масках напали на вболівальників "Ліверпуля", які відпочивали в київському ресторані Rooster, розташованому неподалік від стадіону "Олімпійський", де в суботу пройде фінальний матч футбольної Ліги чемпіонів.

Двох осіб доставили до Голосіївського управління поліції. Затримані відмовилися надавати будь-які пояснення щодо події, а потерпілі - відмовилися від написання заяв.

Напад на фанатів "Ліверпуля" кваліфікували як групове хуліганство.

Українські Національні Новини

Політика