ukenru
zgvaltuvannya-ta-katuvannya-u-viddilku-politsiyi-sud-zalishiv-pid-vartoyu-sulimu

Зґвалтування та катування у відділку поліції: суд залишив під вартою Сулиму

 • 12058 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Київський апеляційний суд залишив під вартою колишнього поліцейського Кагарлицького відділення поліції Сергія Сулиму, який підозрюється у зґвалтуванні жінки у відділку поліції. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"За результатом апеляційного розгляду ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва від 26 травня 2020 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту – без задоволення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив під вартою колишнього начальника одного з секторів Кагарлицького ВП Миколу Кузіва.

Як повідомлялося, Голосіївський районний суд Києва взяв під варту колишнього поліцейського Кагарлицького відділення поліції Сергія Сулиму.

Нагадаємо, слідчі ДБР Києва повідомили про підозру двом колишнім працівникам Кагарлицького відділення поліції у справі про зґвалтування і тортури.

Як повідомлялося, в ніч з 23 на 24 травня 2020 року правоохоронці у своєму службовому кабінеті з застосуванням насильства кілька разів заґвалтували жінку, яку викликали до відділення поліції як свідка. Крім цього, правоохоронці побили чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції та погрожували потерпілому зґвалтуванням, ставили його на коліна, били по голові дубинками, надягали протигаз та стріляли із пістолета табельної зброї над головою. За цими фактами розпочалось досудове розслідування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП