zelenskyi-zustrivsia-z-korolem-norvehii-ta-podiakuvav-za-pidtrymku-ukrainy

Зеленський зустрівся з Королем Норвегії та подякував за підтримку України

 • 28341 переглядiв

Президент України Зеленський подякував королю Гаральду V, королівській родині та народу Норвегії за суттєву підтримку після норвезько-українського саміту, спрямованого на зміцнення оборонних та економічних відносин.

Після саміту Україна-Північна Європа та низки двосторонніх зустрічей президент України Володимир Зеленський провів аудієнцію з Королем Норвегії Геральдом V, де подякував за підтримку, передає УНН.

Осло. Аудієнція в Короля Норвегії Гаральда V. Дякую норвезькому народу, уряду й парламенту за потужну гуманітарну, фінансову та військову допомогу нашій країні. Окрема подяка за започаткування Норвегією в лютому 2023 року масштабної п’ятирічної програми підтримки для України

- написав Володимир Зеленський в Тelegram.

Також Володимир Зеленський зустрівся з членами королівської родини – королевою Сонею, кронпринцем Гоконом та кронпринцесою Метте-Марітою. Президент подякував королівській родині за підтримку українських біженців, які знайшли прихисток у Норвегії.

Нагадаємо

Президент України Зеленський прибув в Осло на саміт Україна-Північна Європа, де провів низку зустрічей та обговорив посилення оборонних та економічних зв'язків. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узгодили позиції напередодні ключового саміту ЄС: Зеленський зустрівся із прем'єром Швеції

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі