zelenskyi-zustrinetsia-u-vashynhtoni-z-holovoiu-mvf-dlia-obhovorennia-dopomohy-na-dollar900-mln

Зеленський зустрінеться у Вашингтоні з головою МВФ для обговорення допомоги на $900 млн

 • 37324 переглядiв

Президент України Зеленський зустрінеться з головою МВФ Крісталіною Георгієвою у Вашингтоні, округ Колумбія, щоб обговорити схвалення пакету допомоги у розмірі 900 мільйонів доларів. Це відбувається паралельно з планами виступити перед американськими військовими в Національному університеті оборони.

Президент України Володимир Зеленський має сьогодні зустрітись із Директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою у Вашингтоні. Зокрема, вони говоритимуть про схвалення Україні 900 млн долларів допомоги. Про це повідомив  нардеп Ярослав Железняк, передає УНН.

У них з самого ранку засідання Правління МВФ, тому це вже буде після гарних новин про схвалення другого перегляду та виділення 900 млн $ Україні. Зможуть одразу нові маяки обговорити… наприклад, перезавантаження БЕБ.

– розповів Железняк.

Деталі

Зустріч Президента та директора-розпорядника МВФ має пройти у Вашингтоні. Там з самого ранку триває засідання Правління МВФ.

За даними Ярослава  Железняка, на цих перемовинах сьогодні мають обговорити зокрема й  перезавантаження БЕБ. "Ми як раз подбали, щоб МВФ точно знав, хто з команди ОП заважає цьому", – зауважив нардеп.

Додатково

Також, за інформацією Железняка, Президент України виступить сьогодні також перед американськими військовими в Національному університеті оборони. Нардеп висловив сподівання більшості українських політиків, що це допоможе переконати Конгрес.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд Моравецького не отримав вотуму довіри у Сеймі Польщі

     • 29427 переглядiв

    У Дніпрі чути вибухи - ЗМІ

     • 35905 переглядiв