zelenskyi-u-ssha-obhovoryv-z-predstavnykamy-analitychnykh-tsentriv-zberezhennia-amerykanskoi-pidtrymky

Зеленський у США обговорив з представниками аналітичних центрів збереження американської підтримки

 • 37429 переглядiв

Президент Зеленський зустрівся з представниками американських аналітичних центрів, щоб обговорити шляхи збереження підтримки США в умовах глобальних викликів та підкреслити досягнення України в галузі оборони.

Президент Володимир Зеленський у Вашингтоні обговорив з представниками аналітичних центрів США як зберегти американську підтримку України в умовах інших глобальних викликів. Про це УНН повідомляє із посиланням на Telegram-канал Президента. 

Вашингтон. Змістовна зустріч із представниками аналітичних центрів США. Поспілкувалися про те, як зберегти американську підтримку України й увагу до нашої держави в умовах інших глобальних викликів

- повідомив Зеленський.

Голова держави також розповів про результати, яких досягають Сили оборони, використовуючи військову допомогу від США, та про успіхи України в Чорному морі. 

"Завдяки діям українських воїнів та з допомогою партнерів агресор має опинитися в дуже складній для себе позиції", - зауважив Президент. 

Нагадаємо 

Президент України Зеленський перебуває з робочим візитом у США. Сьогодні він зустрінеться з американським лідером Джо Байденом, також виступить перед сенаторами.

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На півдні вночі знищили 5 "шахедів", два з них - над Одещиною

     • 34260 переглядiв

    Затримка американської допомоги "не є трагедією"- Данілов

     • 33508 переглядiв