zelenskyi-proviv-zasidannia-stavky-obhovoriuvaly-oboronu-vyrobnytstva-zbroi-ta-pytannia-viiskovykh

Зеленський провів засідання Ставки: обговорювали оборону, виробництва зброї та питання військових

 • 34060 переглядiв

Президент України Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, присвячене питанням оборони, включаючи фортифікаційні споруди, виробництво зброї та проблеми військових ветеранів. Він також наголосив на зміцненні обороноздатності України через партнерство у виробництві нових видів озброєнь.

Президент України Володимир Зеленський 16 грудня провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якому, зокрема, обговорювалося питання фортифікаційних укріплень, виробництва зброї; питання військових та ветеранів. Про це голова держави сказав у своєму відеозверненні, повідомляє УНН.

Провів Ставку. Різні питання, різні аспекти оборони. Тривала майже три години. Питання військових. Питання ветеранів. Питання бригад. Питання фортифікаційних укріплень. Питання виробництва зброї. 

- повідомив президент України.

Зеленський також зазначив про роботу над реалізацією домовленостей з партнерами щодо нових виробництв зброї – спільних виробництв та спільної ремонтної бази.

Завдання – максимально посилити Україну, і кожен місяць має додавати сил нашій обороні

- наголосив президент України.

Нагадаємо

Зеленський анонсував "активні" тижні в зовнішній політиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На локалізацію виробництва озброєнь в Україні передбачено 225 млрд гривень: це головна мета Міноборони у 2024 році

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Помер ексдиректор Львівської національної опери Едер

     • 35029 переглядiв