zelenskyi-proviv-naradu-z-umierovym-shchodo-rozvytku-syl-oborony

Зеленський провів нараду з Умєровим щодо розвитку Сил оборони

 • 32404 переглядiв

Президент Володимир Зеленський провів нараду з міністром оборони щодо розвитку Сил оборони України. Про це Зеленський повідомив у відеозверненні, передає УНН.

"Вдень – наради. Зокрема, з міністром оборони. Щодо розвитку наших Сил оборони. Конкретні речі, які треба зробити. І ми їх зробимо. Обов’язково. Щоб зберегти нашу міцність і мати необхідні аргументи в розмові з партнерами. Збільшення власних сил України та збереження консолідації світу – це наше завдання. Завдання всієї держави й кожного, хто працює заради неї", - розповів Зеленський.

Окрім того, він зазначив, що була сьогодні й підсумкова нарада за рік щодо перемовин про безпекові гарантії для України.

"Команда Офісу, уряду… Є базова декларація "Групи семи" – Вільнюська декларація. Її вже підтримали 30 держав. Почалася двостороння робота щодо гарантій, і наступного року продовжимо", - сказав Зеленський.

Доповнення

Зеленський повідомляв раніше, що на 2024 рік Україна має абсолютно чіткі цілі щодо артилерії, дронів, ракет та броньованої техніки.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Розгін Майдану: суд закрив справу двох ексберкутівців

     • 32255 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікополь, є загиблий та поранена

     • 27440 переглядiв