zelenskyi-pro-viinu-v-ukraini-dlia-nashykh-voiniv-tse-ne-kino-tse-shchodenna-vazhka-pratsia

Зеленський про війну в Україні: "Для наших воїнів це не кіно. Це щоденна важка праця"

 • 3111 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із генеральним директором Fox Corporation Лакланом Мердоком, журналістами Fox News Бенджаміном Холлом та The Sun Жеромом Старкі, які відвідали нашу країну. Він заявив, що війна в Україні це не кіно, а "щоденна важка праця".

Війна в Україні це не кіно, а "щоденна важка праця", за якою стоять життя військових. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі із генеральним директором Fox Corporation Лакланом Мердоком, журналістами Fox News Бенджаміном Холлом та The Sun Жеромом Старкі, які відвідали України, повідомляє УНН.

Люди чомусь ставляться до цього, як до кіно, та очікують, що в подіях не буде довгих пауз, що картинка перед очима завжди змінюватиметься, щодня будуть якісь сюрпризи. Але для нас, для наших воїнів це не кіно. Це наші життя. Це щоденна важка праця

– заявив Зеленський.  

Голова держави зазначив, що війна завершиться не так швидко, як нам би хотілося. Однак, як зауважив Зеленський, "ми не маємо права опускати рук і не зробимо цього".

Президент відзначив важливу роль світових медіа в консолідації міжнародної підтримки України й висловив співчуття всім, чиїх рідних і близьких забрала війна.

"Весь цей час журналісти, оператори, редактори, фотографи, водії – на лінії фронту. Оскільки це гібридна війна, у російських руках інформація – це також зброя. Щирі співчуття батькам і близьким тих дуже хоробрих чоловіків і жінок, які втратили свої життя, намагаючись показати, що відбувається в Україні. Зокрема й завдяки журналістам із багатьох країн ми зараз маємо таку підтримку у світі", – зазначив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ : 46 бойових зіткнень в Україні за минулу добу: ситуація на фронті

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На трасі під Полтавою перекинулася фура: рух ускладнено

     • 7308 переглядiв

    Колишня перша леді США Розалін Картер померла у віці 96 років

     • 2873 переглядiв