zelenskyi-pro-dopovidi-mvs-i-sbu-ye-khoroshi-rezultaty-v-zakhysti-vid-kolaborantiv-ta-navidnykiv

Зеленський про доповіді МВС і СБУ: є хороші результати в захисті від колаборантів та навідників

 • 31843 переглядiв

Зеленський рекламує сильний захист від колабораціоністів і злочинців в умовах війни, а також підкреслює успіх Чорноморського експортного коридору.

Президент Володимир Зеленський провів селектор, зокрема були доповіді МВС і СБУ в який йшлося про те, що є хороші результати в захисті від колаборантів та навідників. Про це Зеленський повідомив у відеозверненні, передає УНН.

"Ранок – селектор. Внутрішня ситуація. Ліквідація наслідків російських ударів. Зокрема, Херсон та Херсонщина, Запорізька область, інші регіони. Вдячний кожному рятувальнику, кожному лікарю, кожному поліцейському. Доповіді МВС і СБУ: є хороші результати в захисті від колаборантів та навідників, у протидії злочинності", - розповів Зеленський.

Також Зеленський прокоментував роботу експортного коридору в Чорному морі.

"Уже понад 12 мільйонів тонн вантажів. Особливо вагомі результати за грудень, і це відчувається на рівні всієї нашої економіки. Звичайно, були сьогодні й доповіді щодо фронту – Харківщина, Донеччина, Запоріжжя, лівий берег Херсона. Стійкість зараз, сила зараз, результати зараз визначають, як мине ця зима повномасштабної війни й чого будемо очікувати від наступного року", - сказав Зеленський.

Доповнення

Зеленський повідомляв раніше, що на 2024 рік Україна має абсолютно чіткі цілі щодо артилерії, дронів, ракет та броньованої техніки.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Розгін Майдану: суд закрив справу двох ексберкутівців

     • 32255 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікополь, є загиблий та поранена

     • 27431 переглядiв

    Зеленський підписав законопроєкт про суддівську кар'єру

     • 27999 переглядiв