zelenskyi-obhovoryv-novi-bezpekovi-uhody-sudovi-pozovy-proty-viiskovykh-zlochyntsiv-rf-ta-posylennia-oborony

Зеленський обговорив нові безпекові угоди, судові позови проти військових злочинців рф та посилення оборони

 • 39313 переглядiв

Президент Зеленський обговорив міжнародну діяльність України, нові безпекові угоди з партнерами, правові заходи проти російських військових злочинців, а також посилення протиповітряної оборони від російської агресії в Сумській та інших областях.

Провів нараду щодо української міжнародної діяльності. Плануються нові безпекові угоди з партнерами та юридичні заходи проти російських воєнних злочинців. Звернув увагу на російські акти агресії на Сумщині та закликав посилити оборону. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський провів нараду, на якій обговорювалися актуальні питання української міжнародної діяльності в березні – квітні.

Голова держави оголосив про наміри підписати нові безпекові угоди з партнерами, а також про вжиття нових юридичних заходів для притягнення до відповідальності російських воєнних злочинців.

Президент заявив, що цей крок до справедливості повинен мати постійну енергію та посилення. Він також висловив подяку усім членам команди держави та міжнародних інституцій, які працюють заради справедливості.

Особлива увага була приділена ситуації на Сумщині, де російські збройні сили продовжують вчиняти акти терору та агресії. Протягом цього березня російська авіація здійснила майже 200 обстрілів по мирному населенню та інфраструктурі регіону.

Президент закликав посилити повітряну оборону на всіх уражених територіях, включаючи Сумщину, Чернігівщину, Харківщину, Донецьку та Луганську області. Він також звернув увагу на необхідність прискорення поставок ППО, включаючи системи F-16.

Заключно, Президент підкреслив важливість того, щоб країни, які мають зброю, дійсно використовували її для захисту життів людей, а не для зберігання на складах.

Важливо, щоб великі країни, які мають необхідну зброю, справді були великими в захисті життя – не тримали цю зброю десь там, на складах чи зберіганні, а щоб "петріоти" та все інше реально працювало для порятунку життів людей.

- заявив Володимир Зеленський.

Будуть нові оборонні пакети, зокрема дефіцитна артилерія: Зеленський про результати Рамштайн-2019.03.24, 22:05

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Повідомлено про прильоти у центрі Херсона

     • 27504 переглядiв