zelenskyi-i-maikl-dzhonson-obhovoryly-zmitsnennia-ukrainsko-amerykanskoi-spivpratsi-ta-pidtrymku-v-borotbi-z-ahresiieiu-rf

Зеленський і Майкл Джонсон обговорили зміцнення українсько-американської співпраці та підтримку в боротьбі з агресією рф

 • 71999 переглядiв

Президент Володимир Зеленський зустрівся зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном, щоб обговорити ключові аспекти українсько-американської співпраці, прогрес України на шляху до членства в ЄС і НАТО, економічну стабільність та необхідність подальшої бюджетної підтримки США у боротьбі з повномасштабною агресією рф.

Зустрівся зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном, під час якої обговорено ключові аспекти українсько-американської співпраці.

Важливою темою були очікування від майбутнього саміту НАТО, а також прогрес України у впровадженні реформ на шляху до вступу в ЄС і НАТО.

В обговореннях увага була приділена економічній стійкості України та необхідності подальшої бюджетної підтримки з боку Сполучених Штатів. Президент Зеленський підкреслив важливість підтримки у зусиллях з боротьби з повномасштабною російською агресією, наголосивши на тому, що світ має залишатися місцем, де перемагають свобода й демократичні цінності.

Дякую за підтримку українського народу в боротьбі з повномасштабною російською агресією

- подякував Володимир Зеленський.

Ситуація на полі бою, оборонна підтримка та удар рф по Охматдиту: Зеленський провів зустріч із делегацією Сенату США на чолі з лідерами обох партій10.07.24, 21:47

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    94 вибухи на Сумщині: росіяни 27 разів обстріляли область

     • 23842 переглядiв