ukenru
zelenskoho-zaprosyly-u-ssha-vystupyty-pered-senatoramy

Зеленського запросили у США виступити перед сенаторами

 • 31576 переглядiв

Під час свого візиту до США 12 грудня президент України Володимир Зеленський зустрінеться з президентом Байденом та виступить перед американськими сенаторами, зосередившись на потребах України та подальшій підтримці з боку США на тлі ескалації російських атак.

12 грудня, під час візиту до США президент України Володимир Зеленський, крім зустрічі з американським лідером Джо Байденом, виступить перед сенаторами. Про це повідомив спікер республіканців Радж Шах, передає The Washington Post, пише УНН

Деталі

Зеленського запросили  виступити лідери фракцій сенату США Чарльз Шумер (демократи) і Мітч МакКоннелл (республіканці). 

Також у президента України запланована зустріч зі спікером Палати представників Майком Джонсоном.

Поки росія нарощує свої ракетні та безпілотні удари по Україні, лідери обговорять нагальні потреби України та життєво важливу важливість подальшої підтримки Сполучених Штатів у цей критичний момент

-йдеться в заяві прессекретаря Білого дому Карін Жан-П’єр.

Нагадаємо 

У понеділок, 11 грудня, президент Володимир Зеленський розпочав робочий візит до Сполучених Штатів Америки, під час якого зустрінеться з очільником США Джозефом Байденом та проведе низку зустрічей і переговорів. 

Серед ключових тем на переговорах у Вашингтоні буде продовження оборонної співпраці України та США, зокрема спільних проєктів із виробництва зброї та систем ППО.

Тетяна Краєвська

Політика