ukenru
zelenskiy-znovu-zibrav-stavku-u-fokusi-zvilnennya-teritoriy-ta-protidiya-novim-vidam-zbroyi-z-arsenalu-rf

Зеленський знову зібрав Ставку: у фокусі - звільнення територій та протидія новим видам зброї з арсеналу рф

 • 185799 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що у середу провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили зокрема протидію новим видам використовуваної армією рф зброї, стабілізацію на звільнених територіях та продовження деокупації, пише УНН.

Цитата

"Ранок почав із чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Представники розвідки, штабу ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронті. Серед інших важливих розглянутих питань – стабілізація на щойно деокупованих територіях, подальше звільнення наших земель, протидія новим видам зброї, які почав використовувати агресор, та підготовка нашої армії до зимового періоду", - зазначив Зеленський у Telegram.

"Крок за кроком рухаємось до перемоги. Слава Україні!" - наголосив Глава держави.

Доповнення

росія останнім часом атакувала в Україні за допомогою безпілотників-камікадзе, які, за словами українських військових, були іранськими безпілотниками Shahed-136. 23 вересня вперше було збито багатоцільовий ударний безпілотник іранського виробництва Mohajer-6.

І тоді як спочатку атаки дронів-камікадзе спостерігалися на півдні та сході, безпілотники типу Shahed-136 атакували у ніч на 5 жовтня й Київську область, що углиб території України.

Через постачання Іраном зброї росії для ведення війни українська сторона ухвалила рішення позбавити посла Ірану в Україні акредитації та суттєво скоротити кількість дипломатичного персоналу посольства в Києві.

Українські Національні Новини

Політика