ukenru
zelenskiy-zminiv-ukaz-yanukovicha

Зеленський змінив указ Януковича

 • 20076 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський підписав Указ "Про внесення змін до Указу Президента України від 24 червня 2010 року № 724" щодо експертної комісії з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних та кримінальних справах. Про це йдеться в Указі Глави держави № 848 /2019 від 15 листопада, передає УНН.

Так, відповідно до тексту документу, на часткову зміну статей 2 і 3 Указу Президента України від 24 червня 2010 року № 724 "Про Експертну комісію з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних, кримінальних справах" Зеленський постановив увести до складу комісії заступника Міністра юстиції України Валерію Коломієць, призначивши її керівником Експертної комісії.

Крім того, Президент постановив вивести зі складу комісії Сергія Петухова, увільнивши його від виконання обов'язків керівника цієї комісії.

Зазначимо, експертну комісію було створено у 2010 році, згідно з указом колишнього президента України Віктора Януковича. Тоді ж її очільником було призначено Петухова, заступника Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції.

Як повідомляв УНН, раніше Зеленський підписав указ про посади, що підлягають заміщенню особами вищого офіцерського складу.

Українські Національні Новини

Політика