ukenru
zelenskiy-zdav-analizi-pered-debatami

Зеленський здав аналізи перед дебатами

 • 27883 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Кандидат у президенти України Володимир Зеленський, сьогодні, 5 квітня, як і очікувалося, пройшов медичний огляд. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Процедура відбулася в одній з лабораторій медичного центру Eurolab, який належить бізнесмену Андрію Пальчевському.

Зазначимо, що в спілкуванні з лікарем, котрий брав аналіз крові, кандидат у президенти зазначив: "Ось нас позвали на "Олімпійський". Яка там лабораторія? Там нічого немає. Я не розумію, що взагалі відбувається". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський запропонував Тимошенко стати модератором на дебатах з Порошенком

Після обстеження Зеленський вийшов до журналістів та відповів на декілька питань.

"Це дуже гарно, що ми біля клініки. Мені дуже приємно, що вас (журналістів – ред.) дуже багато. У мене ще ніколи не було прес-конференції з приводу аналізів. Здав кров, все що треба було (що саме кандидат не уточнив – ред.). Всю кров з мене викачали, але слава богу в мене її багато. Кров молода. Відбудеться глибокий аналіз, через три дні отримаємо результати", – заявив кандидат у президенти.

На питання про Юлію Тимошенко, Зеленський відповів, що запропонував саме їй стати модератором під час дебатів, адже саме Юлія Володимирівна зайняла третє місце.

Ну а на питання кореспондентів чому для здачі аналіз він вибрав саме Eurolab, то політик відповів, що це досить гарна лабораторія.

Раніше повідомлялося, що Зеленський не піде здавати аналізи на НСК "Олімпійський" на запрошення Порошенка.

Українські Національні Новини

Політика