ukenru
zelenskiy-zayaviv-scho-ukrayini-potribni-dalekobiyni-raketi

Зеленський заявив, що Україні потрібні далекобійні ракети

 • 3370810 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україні потрібні далекобійні ракети для того, щоб забрати у військ РФ можливість знищувати українські міста. Про це він сказав у своєму вечірньому зверненні, пише УНН.

Деталі

28 січня о 9:15 російська армія здійснила ракетний обстріл українського міста Костянтинівка на Донеччині. Віська РФ застосували ракети С-300 по житловому сектору.

Цитата

"І такі обстріли, на жаль, є повсякденністю наших територій, до яких російська армія дістає ось такими ракетами. Припинити цей російський терор було б можливо, якби ми могли забезпечити відповідні ракетні сили для наших військових. Щоб у терористів не було відчуття безкарності. Україні потрібні далекобійні ракети, зокрема, для того, щоб прибрати цю можливість окупанта ставити десь далеко від лінії фронту свої ракетні установки й знищувати ними українські міста”, – сказав Зеленський.

Він також подякував усім в світі, хто наполягає на тому, що “не може бути якихось табу в постачанні зброї для захисту від російського терору”.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський, 28 січня, увів в дію санкції щодо осіб і компаній, причетних до перевезення окупантів і техніки. У списку російські та білоруські компанії та фізичні особи.

Українські Національні Новини

Політика