ukenru
zelenskiy-zayaviv-scho-shokovaniy-vidsutnistyu-dopomogi-izrayilyu

Зеленський заявив, що шокований відсутністю допомоги Ізраїлю

 • 235763 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що шокований відсутністю допомоги від Ізраїлю. Про це він сказав в інтерв'ю Ouest-France, додавши, що Ізраїль нічого не дав Україні, водночас країна експортує своє озброєння в інші країни, передає УНН.

Цитата

«Я в шоці. Я не розумію. Ізраїль нічого нам не дав, нічого, нуль. Я розумію, що вони повинні захищати свою землю, але я отримав інформацію, що Ізраїль експортує своє озброєння в інші країни», - сказав Зеленський.

Деталі

При цьому він додав, що не звинувачує лідерів.

"Я не звинувачую лідерів. Я констатую факти: були дискусії з керівництвом Ізраїлю, і це не допомогло Україні. Можна помітити вплив росії на Ізраїль. Я розглядаю Ізраїль як незалежну державу", - зазначив Зеленський.

Він зазначив, що громадянське суспільство все ж таки підтримує Україну.

«Чому б не дати нам протиповітряну оборону?» - запитав Президент.

Доповнення

Високопоставлені ізраїльські чиновники виданню Axios повідомляли, що Україна попросила Ізраїль поділитися розвідданими про будь-яку підтримку, яку Іран надає російським військовим у війні.

росія в останні дні атакувала кілька українських військових позицій за допомогою безпілотників-камікадзе, які, за словами українських військових, були перефарбованими іранськими безпілотниками Shahed-136.

Українські Національні Новини

Політика