ukenru
zelenskiy-zayaviv-scho-sam-khoche-znati-de-obitsyani-nim-posadki

Зеленський заявив, що сам хоче знати, де обіцяні ним посадки

 • 20542 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський хоче знати, де обіцяні "посадки" за корупцію. Він заявив про нульову толерантність до корупції та розкритикував роботу правоохоронних органів. Про це він заявив під час виступу у парламенті, передає кореспондент УНН.

“У моїй програмі написано не "боротьба з корупцією", а "перемога" над нею. Та я підозрюю, що правоохоронні органи дочитали речення не до кінця. І сприймають як завдання лише першу частину – не боротьба з корупцією. Мені це набридло. У нас нульова толерантність до корупції”, - сказав Зеленський.

За його словами, це підтверджують наші партнери в ЄС, у США.

“Люди кажуть, весна прийшла, де посадки? Вірите чи ні, але саме цим питанням та словами, які не можна казати на телебаченні, я починаю кожну нараду з керівниками наших всіх правоохоронних органів”, - додав Зеленський.

Також він додав, що не має права втручатися в роботу правоохоронних органів, але його оцінка – незадовільно.

Нагадаємо, ще на початку березня 2020 року голова партії "Слуга народу", заступник голови фракції у Верховній Раді Олександр Корнієнко заявляв, що цієї весни точно треба почати "посадки" та поспілкуватись з правоохоронними органами про їхню поточну діяльність.

Українські Національні Новини

Політика