ukenru
zelenskiy-zaklikav-ukrayintsiv-ne-rozslablyatisya-i-gotuvatisya-do-vazhkogo-shlyakhu-peremogi

Зеленський закликав українців не розслаблятися і готуватися до важкого шляху перемоги

 • 457084 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський вкотре нагадав українцям, що потрібно готуватися до найважчої зими та державної відбудови аби спільними зусиллями пройти тяжкий шлях до української перемоги, пише УНН.

Деталі

У своєму зверненні Володимир Зеленський зазначив, що 24 лютого в Кремлі й подумати не могли про ізоляцію та втрату потенціалу своєї країни на міжнародній арені, хоча було варто. Проте, після 8 місяців свого повномасштабного вторгненя в Україну, у країні-агресорці “немає вже такого російського посадовця й пропагандиста, який не розумів би, куди все це для них рухається”.

Цитата

“Вони давно почали згадувати 1917 рік. Відчуття провалу у росії дедалі сильніше”, — додав Гарант.

“Але, усвідомлюючи все це, ми не маємо права розслаблятися. Нам ще треба пройти шлях до української перемоги. Це важкий шлях.

Пройти цю зиму, яка буде найскладнішою в нашій історії. Зробити необхідну частину роботи восени, взимку й навесні, щоб мати потрібні державі результати. Втримати максимальну мобілізованість наших партнерів заради боротьби за свободу й не дозволити нашому спільному ворогу розколоти глобальну продемократичну коаліцію”, — сказав Президент.

Нагадаємо

Володимир Зеленський заявив, що Україна ламає так звану другу армію світу, і відтепер росія буде тільки прохачкою, яка щось просить в Ірану та погрожу Заходу.

Українські Національні Новини

Політика