zelenskiy-vnis-podannya-u-vr-pro-priznachennya-shmigalya-na-posadu-premyera

Зеленський вніс подання у ВР про призначення Шмигаля на посаду прем’єра

 • 11740 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський вніс подання про призначення на посаду Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Про це повідомив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час позачергового засідання ВР, передає кореспондент УНН.

“Відповідно до ст. 106 Конституції України президент вніс подання про призначення Шмигаля Дениса Анатолійовича прем’єр-міністром України”, — повідомив Разумков.

Відповідний документ зареєстрований на сайті ВР під номером 3168.

Як раніше повідомляв УНН, 4 березня розпочалося позачергове засідання Верховної Ради, що може затягнутись десь до 21:00.

Очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки Прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, якій ймовірно збережуть свої посади.

Кому вдасться зберегти свої посади розповів й перший заступник голови фракції “Слуга народу” у Верховній Раді і голова однойменної партії Олександр Корнієнко.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні визнали спроможними ще 63 ОТГ

     • 11050 переглядiв

    У новому уряді залишаються вакантними чотири посади

     • 33864 переглядiв

    Пільговики зменшили борги перед Нафтогазом за газ на 3,7%

     • 12758 переглядiв