zelenskiy-vidvidav-viyskoviy-gospital-i-vruchiv-derzhnagorodi-zakhisnikam-ukrayini

Зеленський відвідав військовий госпіталь і вручив держнагороди захисникам України

 • 155280 переглядiв

Деталі

Глава держави побував у реанімаційному та травматологічному відділеннях. Медики розповіли Президентові про характер травм, яких зазнали бійці, перебіг лікування та одужання.

Володимир Зеленський поспілкувався з пораненими воїнами та вручив їм державні нагороди за мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України.

«Дякую за службу. Бажаю вам якнайшвидшого одужання. Щиро дякую від нас усіх за захист держави», – сказав Президент.

Він також зустрівся з медичним персоналом військового шпиталю та вручив державні нагороди за самовідданість і професіоналізм, надання медичної допомоги й збереження життя людей в умовах воєнного стану.

«Ви також є захисниками України, оскільки зберігаєте життя наших воїнів. Усі бійці кажуть, що наші лікарі – найвищого класу. Дякую вам і вашим родинам за те, що ви в нас такі є», – зазначив Глава держави.

Додамо

З початку повномасштабного вторгнення РФ у цьому госпіталі створено дієву систему евакуації поранених на відповідне лікування. З кінця лютого медзаклад надає високоспеціалізовану допомогу пораненим, травмованим і хворим військовослужбовцям, з них понад 60% відновилися та повернулися до бойових підрозділів.

Госпіталь постійно допомагає українським військовим, визволеним з полону. Також тут налагоджена дієва система психологічної реабілітації.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

     • 62538 переглядiв

    У Києві оголошено повітряну тривогу

     • 83252 переглядiв

    У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

     • 44474 переглядiв

    Новини по темі

    На ЗАЕС відновлено резервне живлення - МАГАТЕ

     • 134049 переглядiв

    Помер актор Колтрейн, який зіграв Геґріда у "Гаррі Поттері"

     • 413893 переглядiв