ukenru
zelenskiy-utvoriv-delegatsiyu-dlya-uchasti-v-zustrichi-derzhav-uchasnits-kbtz

Зеленський утворив делегацію для участі в зустрічі держав-учасниць КБТЗ

 • 12179 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський утворив делегацію України для участі у Щорічній зустрічі держав — учасниць Конвенції про заборону розробки, виробництва та накопичення запасів бактеріологічної (біологічної) і токсинної зброї та про їх знищення. Про це йдеться у президентському указі №803/2019 від 5 листопада, передає УНН.

"Утворити делегацію України для участі у Щорічній зустрічі держав — учасниць Конвенції про заборону розробки, виробництва та накопичення запасів бактеріологічної (біологічної) і токсинної зброї та про їх знищення (3 — 6 грудня 2019 року, місто Женева, Швейцарська Конфедерація)", - йдеться в тексті документу.

Очолить делегацію постійний представник України при Відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві Юрій Клименко. Заступник глави делегації — заступник директора — начальник відділу нових викликів і загроз — секретаріату Національного органу України з виконання Конвенції про заборону хімічної зброї Департаменту міжнародної безпеки Міністерства закордонних справ України Олександр Капустін.

Як повідомляв УНН, раніше Президент затвердив склад делегації до Боснії і Герцеговини для підготовки договору про правову допомогу.

Українські Національні Новини

Політика