ukenru
zelenskiy-ukrayina-drugoyu-u-sviti-provede-perepis-naselennya-u-spivpratsi-z-apple

Зеленський: Україна другою у світі проведе перепис населення у співпраці з Apple

 • 28370 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Україна стане другою країною у світі, яка проведе перепис населення у співпраці з американською компанією Apple. Про це у Twitter написав Президент України Володимир Зеленський, пише УНН.

Цитата

“Пишаюся тим, що Україна стане другою країною у світі, яка проведе перепис населення у співпраці з Apple. Сьогодні підписано важливий Меморандум про взаєморозуміння між Мінцифри й цим технологічним гігантом. Цифровізація є безумовним пріоритетом для нашої держави”, — написав глава Держави.

Деталі

Зеленський під час робочого візиту до США зустрівся з генеральним директором Apple Тімом Куком. Зокрема, ішлося про проект перепису населення, який компанія Apple успішно втілила в США, і можливість співпраці при реалізації аналогічного завдання в Україні.

Пишаюся тим, що  стане другою країною у світі, яка проведе перепис населення у співпраці з @Apple. Сьогодні підписано важливий Меморандум про взаєморозуміння між @mintsyfra й цим технологічним гігантом. Цифровізація є безумовним пріоритетом для нашої держави. pic.twitter.com/WhGlz1aaKW

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) November 30, 2021

Минулого тижня міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що в Україну вперше приїжджає топ-менеджмент Apple. Приводом є презентація проектів, напрацьованих спільно з Міністерством трансформації України.

Українські Національні Новини

Політика