ukenru
zelenskiy-u-radi-tsey-uryad-znaye-scho-robiti-ale-znati-zamalo

Зеленський у Раді: цей уряд знає, що робити, але знати - замало

 • 24168 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Уряд Олексія гончарука має здобутки, але їх замало. Про це заявив під час виступу на позачерговому засіданні ВРУ Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

"Давайте будемо з вами об’єктивними – цей уряд має здобутки… Але правда в тому, що сьогодні українцям цього замало. І це правда. Так, це перший уряд, де нема топ-корупції, але не красти - замало. Це уряд нових облич, але облич замало. Потрібні нові мізки та нові серця", - сказав Президент.

Зал зустрів його слова оплесками.

"Цей уряд знає, що робити, але знати - замало, потрібно дійсно дуже багато працювати - потрібно робити. І ми не маємо боятися правди – ми повинні визнавати помилки", - додав глава держави.

Як повідомлялося раніше в УНН, Зеленський прибув у ВР на позачергове засідання.

Нагадаємо, 4 березня відбувається позачергове засідання Верховної Ради, що може затягнутись десь до 21:00.

Очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки Прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, які, ймовірно, збережуть свої посади.

Раніше стало відомо, Шмигаль та інші кандидати на посади до Кабміну подали декларації.

Українські Національні Новини

Політика