ukenru
zelenskiy-terminovo-pribuv-na-ivano-frankivschinu-podrobitsi

Зеленський терміново прибув на Івано-Франківщину: подробиці

 • 29954 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Івано-Франківської області, передає УНН із посиланням на повідомлення Офісу Президента. 

Як повідомили в Офісі, Глава держави особисто огляне території регіону, що постраждали від повеней.

"Також Володимир Зеленський поспілкується з жителями одного з сіл, яке опинилося в зоні стихійного лиха", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними Офісу, Президент проведе нараду з питань ліквідації наслідків негоди на території західних областей.

Як повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі із постраждалими від вибуху будинку на Позняках заявив, що йому потрібно на Закарпаття через ситуацію, що склалась там внаслідок ускладнення погодних умов.

Додамо, що у Президента України Володимира Зеленського у п’ятницю, 26 червня, спливає термін "особливого режиму роботи".

Це пов'язано з виявленням COVID-19 у його дружини Олени. Варто зауважити, що 26 червня спливає 14-й день самоізоляції.

За даними Офісу Президента, очні зустрічі, що передбачали особисте спілкування з Главою держави, на найближчі дні було виключено. Так само виключено участь у масових заходах, скасовано робочі поїздки за межі столиці України. Коло осіб, з якими Президент спілкувався особисто, звужено до охорони та найближчих помічників.

Українські Національні Новини

Політика