zelenskiy-rozyasniv-chi-spravdi-peregovori-dopomagayut-podolati-rosiyskiy-teror

Зеленський розʼяснив, чи справді переговори допомагають подолати російський терор

 • 141215 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський розʼяснив, чи справді переговори допомагають подолати російський терор, пише УНН.

Деталі

У своєму зверненні Президент наголосив, що коли хтось хоче переговорів – він не обстрілює міста іншої держави, так роблять лише терористи.

Цитата

“Чи справді переговори допомагають подолати терор? Зараз усім треба чесно дати собі відповідь на це запитання. Терористів знешкоджують.

Терор – це злочин, за який має бути покарання. Терор на державному рівні – це один з найбільш жахливих міжнародних злочинів, який загрожує не тільки комусь одному у світі, а всій міжнародній спільноті.

Якщо терор залишиться непокараним, якщо терористу вдасться залякати настільки, що хтось у світі хоче просто погодитися заплющити очі на терор, то саме це й буде програшем – програшем свободи, програшем людяності й програшем демократії. Саме цього так хоче Росія. Саме для цього їй і потрібен увесь цей терор – від ракетних ударів до глобальних криз, які спровоковані державою-терористом”, — пояснив Президент.

Зеленський нагадав, що це вже було в історії — “коли минулого разу іншій державі-терористу дозволили робити те, чого вона прагнула, бо сильні світу цього злякались її терору, почалася Друга світова війна”.

Глава держави підкреслив, що зараз світ об’єднаний і усі в світі розуміють, проти чого насправді ведеться Росією ця війна в Україні.

Нагадаємо

До Конгресу США внесли законопроекти про визнання Росії державою-спонсором тероризму та про визнання дій РФ в Україні геноцидом.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський прокоментував обстріли на Запоріжжі

     • 148414 переглядiв

    3 людини загинули внаслідок потужного вибуху в Стамбулі

     • 125818 переглядiв