zelenskiy-rozpoviv-u-chomu-riznitsya-mizh-ukrayinoyu-ta-rosiyeyu

Зеленський розповів, у чому різниця між Україною та росією

 • 61389 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Відповідь на запитання, у чому різниця між Україною та росією, має бути відома й зрозуміла людям у будь-якому куточку світу. Про це Президент Володимир Зеленський сказав під час онлайн-зустрічі зі студентами університетів Мексики, передає УНН.

Цитата

«Для України це - антиколоніальна війна, для росії - намагання відновити стару імперію, яка ламала життя народів. Українці б'ються за те, щоб бути вільними, росіяни воюють, аби поневолити інший народ. Війна триває саме на нашій землі. І це російська армія вдерлася в Україну, спалює наші міста й села. Народ України б'ється за свою свободу ціною власного життя. Народ рф не зупинив і підтримує загарбницьку війну російського режиму. Українці боронять свою землю, свої домівки, захищають свої родини, своїх дітей, росія руйнує чужі оселі, розділяє чужі родини, викрадає чужих дітей», - сказав Президент.

Деталі

Він пояснив, що звертається до покоління, яке формуватиме майбутнє для Мексики. І наголосив, що хоче, аби відповідь на запитання, у чому різниця між Україною та росією, була відома й зрозуміла людям у будь-якому куточку світу.

Також у виступі Президент закликав мексиканський уряд висловити чітку позицію стосовно російської агресії та долучитися до зусиль подолання наслідків війни та з відбудови України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський поговорив з президенткою Молдови про евакуацію з Гази та формулу миру

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський розповів, у чому різниця між Україною та росією

     • 61389 переглядiв