zelenskiy-rozpoviv-pro-situatsiyu-z-vidnovlennyam-elektropostachannya-v-regionakh-ukrayini

Зеленський розповів про ситуацію з відновленням електропостачання в регіонах України

 • 204988 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський розповів про ситуацію з відновленням електропостачання в регіонах України, інформує УНН.

Цитата

“На частині території нашої держави, де електрика була відключена внаслідок сьогоднішнього удару, вже вдалося відновити енергопостачання”, — сказав Президент.

Як зазначив Зеленський, частково електроенергію відновили в Одеській та Хмельницькій областях; у Рівненській – більшость відновили.

“Є позитивні звіти також з інших областей. Але в багатьох містах, у багатьох районах відновлювальні роботи ще тривають. Намагаємось якнайшвидше повернути людям світло.

І навіть зараз – частково в темряві – життя в нашій державі, в нашій Україні, все одно цивілізоване. На відміну від Росії, яка несе нам цей терор. У них там і з електрикою все одно дикість, як у прадавні часи. Тільки дикуни можуть нести таке зло світу”, — додав Глава держави.

Нагадаємо

В результаті ракетного обстрілу відбулось влучання двох крилатих ракет в об'єкт критичної інфраструктури Одеського району, троє осіб постраждали.

Мер Луцька повідомив, що атакований трьома ворожими ракетами об'єкт енергетики у місті фактично знищений.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли 11 разів прикордоння Сумської області

     • 124326 переглядiв