ukenru
zelenskiy-rozpoviv-abe-pro-bezpekovu-situatsiyu-na-donbasi

Президент розповів прем'єру Японії про безпекову ситуацію на Донбасі

 • 8828 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський розповів прем'єр-міністру Японії Сіндзо Абе про безпекову ситуацію на Донбасі та подякував за послідовну політику Японії щодо підтримки України та невизнання спроби незаконної анексії Криму, передає УНН із посиланням на офіційний сайт Глави держави.

Президент України Володимир Зеленський у перший день робочого візиту до Японії зустрівся з Прем’єр-міністром країни Сіндзо Абе. Глава держави подякував за послідовну політику Японії щодо підтримки України та невизнання спроби незаконної анексії Криму, збереження санкцій проти Росії.

"Я хочу подякувати вам особисто за незмінну позицію щодо територіальної цілісності та суверенітету України", – зазначив Президент.

Володимир Зеленський розповів про безпекову ситуацію на Донбасі та останні зрушення у напрямку припинення війни і досягнення миру.

Сіндзо Абе високо оцінив результати реформ, проведених в Україні, та запевнив, що Японія й надалі підтримуватиме нашу країну у впровадженні позитивних змін.

Нагадаємо, 21-24 жовтня Президент України Володимир Зеленський здійснює робочий візит до Японії для участі у церемонії інтронізації імператора Японії Нарухіто.

Програмою візиту було передбачено зустрічі Глави держави з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, керівниками обох палат парламенту Японії, членами японської парламентської асоціації дружби з Україною, керівництвом Японського агентства міжнародного розвитку та Японської асоціації нової економіки, представниками японського бізнесу.

Заплановано також низку двосторонніх зустрічей Президента України з лідерами іноземних країн.

Українські Національні Новини

Політика